ammar amni.

hye. what up guys? fine. Ok great. tahu siapa adik cantik dekat bawah ni. that my young sister. ammar amni. lawa kan dia. dia je yang lawa abang dia tak handsome pun. nak tahu although dia kecik lagi. ehh kecik ke next year, baru tahun 6. Ok lah tu dah kira besar, aku selalu share cerita dengan dia. dia boleh faham aku even dia kecik lagi. aku tak tahu macam mana boleh jadi macam tu. dia lah yang baik, dia lah yang pandai dia lah yang cantik. aku selalu nak cium dia. tapi tak dapat-dapat sampai sekarang. Lol. setiap pagi before dia pegi sekolah if mama busy aku yang tolong ikat rambut dia. masa tu lah kalau aku dendam dengan dia aku balas. aku tarik kuat kuat haha. penah sekali tiba tiba dia nak sikat kan rambut aku. aku ingatkkan betul-betul dia nak buat, sekali dia cakarnya kepala aku. Ok sakit, aku sorang je tahu macam mana sakit dia. dia seorang yang tak selalu give up, aku ni je yang selalu. but kadang-kadang dia yang support aku. bagi semngat banyak-banyak supaya jadi kuat.
Photobucket
nasib aku tak ada gambar masa dia baby, kalau tak lagi comel, comel sangat. aku ingat lagi masa aku kecik basikal dia jatuh longkang then aku nak jadi hero tolong dia angkat basikal dia, then dia tolak aku, dengan aku pun jatuh sekali. sejak dari tu aku selalu marah dia. dia pun dah muak kena marah dengan aku, sebab aku marah mesti dia nak buat aku ketawa. menyakitkan hati punya adik. apa aku nak buat, dia nak buat. apa aku ada semua dia nak ada. tapi dia adalah adik yang paling best pernah aku ada. tak ada adik yang lagi best daripada dia. aku sayang dia sangat sangat. kalau dia tak sayang aku pun, aku still sayang dia. muahhh xxx. that all bye.