kurt cobain

hye, sorry sebab main tuka tuka design blog ni, haha makin lama makin buruk. sampai dah tak tahu nak buat design apa lagi, i have no more idea to design this blog beb. ohh however, sekarang dah ramai nak pegi rock the world esok. no have artis luar pun semua local band, like normal aku tak berapa nak ngam dengan local band ni, so kalau tak pegi pun takpelah, tak risau pun. but seriously band band baru ni tak best doh, singer lama jugak best like cobain, lennon semua. sekarang punya hampeh ke laut.

Photobucket

first kenal tak minat pun, buat tiba tiba suka. baru je kot. fine memang cool gila masa concert unplugged hisap rokok. sangat cool okey! dan dulu he trying to say before he die ''drugs are a waste of time. they destroy your memory and your self-respect and everything that goes along with your self-esteem. they are no good at all''